2014. január 7., kedd
Spenótos lasagne, házilag készült tésztából
Hozzávalók:
tészta:
1 tojás+10 dkg liszt+csipet só/fő (tehát egy családi vacsihoz kell a négy tojás, bár tepsi függő is a dolog...a maradék tésztából lehet cérnametéltet csinálni...)
spenót:
45 dkg spenót kiengedve, lecsöpögtetve + 25 dkg natúr sajtkrém + só, bors + 2 gerezd fokhagyma + késhegynyi őrölt szerecsendió------>ezeket összekeverni és a kinyújtott, méretre vágott tésztalapokra kenni, és sorban egymásra rakosgatni, megkenni...stb.
A tetejére a tejszínben elkevert reszelt sajtot öntsük rá, és süssük szép pirosra:)!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése