2011. június 26., vasárnap

Füzetborító

KeykaLou minta ez is.......nem tudom, hogy az eredeti milyen méretekkel bír pontosan, én csak elővettem egy füzetét a kislányomnak és azt használtam alapul a füzetborító elkészítéséhez.











7 megjegyzés:

  1. :) köszönöm! Ebből is készült tesztpéldány, ami nem publikus:), és még ezen is van mit variáljak...Kipróbáltam ezt a "slip stitch"-et is ennél a füzetborítónál (a kifordítós lyukat ilyen öltéssel kell összevarrni).

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ötlet! Lehet, lekoppintom :-)) ha szabad :-)) Az üzenőfüzetre gondoltam, hogy hamarabb meg lehessen találni a többi füzet között.
    Harmadikos (volt most) a lányod? (az én fiam igen, és ugyanezt tanulták)

    VálaszTörlés
  3. Felőlem nyugodtan koppintsd:), szerintem nem bonyi, a mérete meg a bekötendő füzet méretétől függ. És igen, harmadikos volt a kislányom:).

    VálaszTörlés
  4. Simsi, nézz szét majd KeykaLou-nál, nagyon jó dolgai vannak!!!

    VálaszTörlés
  5. Kösz a tippet, megnéztem, és ott is ragadtam egy jó ideig :-)) Tényleg nagyon jók.
    (Most már csak angolul kellene megtanulnom, hogy ne csak a képeket nézzem)

    VálaszTörlés
  6. Ha ez segít, én sem tudok angolul:), csak nagyon minimálisan, a többit meg úgy oldom meg, hogy használom a kül. fordítóprogramokat ill. nyaggatom a férjemet, hogy segítsen:). Tegnap viszont feladta a leckét egy KeykaLou minta, és eddig akárhogy próbálom hozzá megszerkeszteni a szabásmintát, nem jött össze..........de még nem adom fel:)! Szép napot!

    VálaszTörlés