2011. július 21., csütörtök

Neszeszer

Ez egy KeykaLou szabásminta alapján készült neszeszer:).

Annyival egészítettem ki, hogy kéderzsinórt varrtam bele:). A mintában szereplő három méret közül ez a legnagyobb, úgyhogy neszeszernek bátran ajánlott!!




4 megjegyzés:

  1. Szila, annyira tetszik, ahogy mintákat választasz, tökre irigylem ezt a mechanizmust. Én még szerintem sose varrtam minta alapján, max. csak kép alapján leblattolom, ami egyrészt jó, de sose olyan lesz, mint a képeken:)

    És kifejezetten tetszenek azok a minták, amikbe belevágsz, csak így tovább!:)

    A horgolótűket is izzítod vagy azok most szép csendben pihennek?:)

    VálaszTörlés
  2. :)) Ha vigasztal, az én - minta alapján készülő - munkáim sem lesznek olyanok, mint az eredeti:))))))))))))))))))))). Meg aztán hiába van szabásmintám, mindig megvariálom... Szoktam sokszor én is kép alapján rajzolni, mintát készíteni és azt megvarrni (és aztán igyekszem a mintát nem elhagyni, bebugyizni és lefűzni).
    Köszönöm a dicséretet, igazán jól esik Tőled!!!

    Horgolótűk voltak velem nyaralni, ott használtam őket, csináltam kis csillagokat, cseppecskéket....aztán úgy elraktam őket, hogy most nem tudom, hol vannak:).

    VálaszTörlés
  3. Szia Szila,

    Már régóta keresem, hogy ezt a zsinórozást hogyan kell varrni, nagyon tetszik, de mivel nem vagyok varrónő, halvány kamillám nincs miként kell nekiállni. Van róla valami leírásod, amit megosztanál? Köszi

    VálaszTörlés
  4. Remimami, én sem vagyok varrónő:), de megpróbálok egy leírást készíteni hozzá. Addig is nézd meg itt a videót: http://varrovilag.hu/janome-keder-talp-2-1889

    VálaszTörlés