2011. április 6., szerda

Horgolótűk

Ezeket ebayeztem:

ez a készlet nagyjából 650 forint - postaköltséggel együtt:)


ez a készlet pedig kb. 1300 forint postával együtt (bambusznyeles, egész kis méretű tű is van benne)

Ez pedig a horgolótűk méretéről egy táblázat:

6 megjegyzés:

  1. Milyen címszó alatt találsz te ilyen dolgokat? Keresek én is folyamatosan, de arra nincs időm, hogy órákig kutakodjak...
    Amy

    VálaszTörlés
  2. én is állandóan keresgélek az ebayen kincsek után, ezeket a horgolótűket "crochet hook" címszó alatt találtam:)

    Van még bambusznyeles horgolótű-szett is, az kb. 10 dollár postával együtt (nem egészen kétezer forint)

    VálaszTörlés
  3. Írnál kicsit bővebben az e-bayes vásárlásról? Milyen anyagi vonzatai vannak, van-e plusz költség a postaköltségen felül, honnan és hogy érdemes vásárolni? Vagy semmi hókuszpókusz, csak én dimenzionálom túl? Sokat vásárolok neten, de külföldről még nem mertem.

    VálaszTörlés
  4. Én azt hittem, hogy a horgolótűk többe kerülnek :-(( Igaz a bolti ár ennek a többszöröse nálunk, mert utána néztem, miután eltűntek az én tűim.
    Ági

    VálaszTörlés
  5. Ági: igen, én is nézegettem itthoni árakat, de itthon darabja kerül kb. 1000 forintba, és azt gondolom, hogy az sem jobb minőségű, mint amit én vettem - a Mo-n kapható is Kínából jön. Nem gondolom, hogy csúcsminőség, de szerintem jó lesz:). Bővebbet akkor tudok írni, ha megérkezett a csomag.

    KicsiKató: írtam emailt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szila,
      két napja kutakodok a neten ugyan ilyen kötőtűkért, az ebay-en nekem egy csöppet bonyolult és máshol nem is nagyon tudok találni. Létszives egy kis tájékoztatást az ebayennel kapcsolatban ha lehet. Fizetni is csak postai úton tudnék :/ sajnos. Segítséged előre is köszönöm! (csucsu_2204@freemail.hu)

      Törlés