2011. május 9., hétfő

JÁTÉK!!! - A hónap színe: a szivárvány

Ha május akkor, öröm és vidámság. Kezdünk az anyák napjával, aztán már itt is a gyereknap. Egy ilyen hónaphoz csakis valami jókedvű szín illene, de melyik legyen az? Mi a szivárványt választottuk, amely minden szín ragyogását egyesíti magában és számunkra azt is jelképezi, hogy a természet mindig felderül, még a nagy esők után is.

Fonalszivárvány

Oszd meg a szivárványt és nyerj szivárványfonalat!

A raktár mélyén az ember lánya néha igazi csodákra bukkan. Miközben helyet csináltunk a tavaszi selymeknek, leneknek és pamutoknak, egyszer csak kezünkbe akadt egy szivárványgomolyag.

szivarvany2

Ez a 100 % merinói zokni-fonal Wales-ből érkezett és már csak ez az egyetlen 100 grammos adag árválkodik nálunk. (Fyberspates Sheila’s Sock, 365m/100f, 100% superwash merinoi gyapjú)

Ha szeretnéd megnyerni és otthonodba vinni a szivárvány színeit, nincs más dolgod mint a fenti “hónap színe a fonalszivárvány” képet és a játék felhívását megosztani blogodon egy linkkel az 1001fonalra, a bejegyzés linkjét pedig itt megírni nekik megjegyzés formájában. 2011. május 10-én sorsolnak, így a megjegyzéseket 9-én éjfélig várják.

http://www.1001fonal.hu/blog/2011-05/a-honap-szine-a-szivarvany-jatek/

A hónap színe: a szivárvány - JÁTÉK


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése