2011. május 5., csütörtök

Bevarrható címke

KicsiKatótól kaptam egy címet, ahol ő is rendelt bevarrható ruhacímkét. Megkerestem a céget és több levélváltás után végül tőlük rendeltem meg a címkéket. Nem szövöttet, ahogy azt terveztem eredetileg, mert (egyelőre) csak hobbi célra szeretném (a gyerekek ruháiba varrni, meg a kis textiltárgyakba..), és a szövött az elég drága móka hobbi-szinten:). A nyomott ruhacímkét is ugyanolyan jónak gondolom, és ez töredéke a szövött árának.

Továbbá az volt a célom, hogy egyszerű legyen a címke, lehetőleg egyszínű, valamilyen világos alapon, és jellemző legyen rám is azért (apának kiadtam, hogy csinálja meg nekem......még jó, hogy saját dizájnerem van)....szóval végül egy betűtípust választottam ki, amit kicsit átvariáltunk, egy-két elemet kivettünk, hozzátettünk, és a kis embléma szerű valamit is a betűtípusból másoltuk, alakítottuk ki.


8 megjegyzés:

  1. :) kösz a segítséget, infót!!! A tiedről nincs fotód, hogy néz ki?:)

    VálaszTörlés
  2. Ha visszanézel pár oldalt a blogomon, egy csomó épen látszódik a címke.

    VálaszTörlés
  3. hűha ez már komoly lépés! Én megelégedtem a transzfer fóliával :D és az úgy készült címkéket is mindig elfelejtem bevarrni :D

    VálaszTörlés
  4. Cimke. Az jó! Már régóta gondolkodom én is rajta, de mivel nekem is kis mennyiség kellene, ezért csak az olcsóságban gondolkodom. De eddig ezt is drágának találtam...

    VálaszTörlés
  5. Szia,
    bocs az offért.
    varrógépet szeretnék venni, és nézegettem a neten, hogy mit érdemes (még sosem varrtam). Milyen gépet ajánlanál, plüssök, pénztárcák, és egyéb csecsebecsék varrásához?

    VálaszTörlés
  6. szia,
    ha nem titok, megírnád, hol rendelted a cimke-készítést?
    köszönöm!
    noémi

    VálaszTörlés
  7. Szia Noémi,
    nem titok, miért is lenne az?:) A címkéket a Lévay-Etikettnél csináltattam, a 3. kerületben van a telephelyük.
    Üdv,
    Szila

    VálaszTörlés