2011. május 31., kedd

The Bag Making Bible


Ma megérkezett az egyik BookDepository-s könyvem, a The Bag Making Bible. Gyönyörűűűűűűűűűűűű................mindjárt neki is állok áttanulmányozni.


Lányok: ez a könyv tényleg nagyon tuti!!! 8 táska varrásán keresztül mutatja be a táskavarrás összes csínját-bínját. Van egy szabásminta melléklete is, ott mind a 8 bemutatott táska szabásmintája szerepel. Én most kapkodom a fejem, hogy melyiket is csináljam meg...Ezekhez a táskákhoz már ilyen alj merevítőt is használnak...........de nekem olyanom nincs......................majd megoldom :)

8 megjegyzés:

  1. Hogy miket tanulok én nálad... és tényleg 0 ft a postaköltség??? Van rajta valami más extra költség? (Kíváncsian várom, mik születnek a könyv hatására!:))

    VálaszTörlés
  2. :-)))
    Én még várom a postást!
    Ági

    VálaszTörlés
  3. KicsiKató: Semmilyen extra költség nincs!! És tényleg 0 Ft a postaköltség!:))))))))))))))))))
    Vannak ugyan szabásminták ebben a könyvben, de alapvetően technikai tanácsok (hogy kell a cipzáros zsebet varrni, ráncot készíteni, táska alja, felső része, belső rész kialakítása, stb. És, ami még nagyon fontos: ma még tudsz akciósan rendelni!!!!!!!!!!!!!

    Ági: te mit rendeltél? Én a LunchBag könyvet várom holnapra még:).....

    VálaszTörlés
  4. Júni 5-ig meghosszabbították az akciót.
    Csomagom megjött nekem is. A helyzet hasonló, mint Nálad. Egyik könyv hűűű de jó, a másikat jó lesz nézegetni. Egyik sem táskás most kivételesen.
    Ági

    VálaszTörlés
  5. Igen, láttam a hosszabbítást.........azért az Amy Butler könyvön még gondolkodom:), csak nem hagy nyugodni az a Cosmo Bag..............:))) De ez a táska biblia tényleg jóóóóóóóó!! A másik se rossz, de valahogy többet vártam tőle....de azért az is jó, hogy van:)

    Te miket rendeltél?

    VálaszTörlés
  6. Cosmo Bag engem is nagyon izgat. De 30USD egy szabásmintáért elég húzós ár.Honnan rendeltek?

    VálaszTörlés
  7. Ramimami: www.bookdepository.co.uk oldalról rendeltünk........

    VálaszTörlés