2011. január 23., vasárnap

Próbálkozásaim....

Persze belevetettem magam a foltvarrás rejtelmeibe, próbálkozom is rendületlenül, töretlen lelkesedéssel....rájöttem, hogy nagyon sok tanulnivalóm van nekem még, de hát az élet hosszú:))))))))

Ez a "szilánkos" még a régi géppel készült, nincs is díszítés rajta, és a keret sem az igazi, de én csináltam és apának tetszik (vagy legalábbis azt mondja).


Hanga takarójából maradt egy blokk, abból ezt hoztam ki, életem első kukacolása........:))))))))

És egy kedves vendégem mondta, hogy meglep egy zsáknyi mindenféle maradék anyaggal, úgyhogy én meg gondoltam egy merészet, és egy kis faliképet csináltam neki. Kukacoltam, ragasztottam, applikáltam, szalagot varrtam a szalagvarró talppal......(szándékosan fehérrel) és ferdepánttal szegtem :



2 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy!
    első kukacolásra ez egy remekmű! Lelki szemeim előtt látom, hogy nem sokára milyen gyönyörűségeket fogsz tűzni! :D
    A szalagvarró talppal hogy csináltál bele ilyen kanyarokat? Merthogy annak az lényege, hogy egyenesen vezeti a szalagot :D Gondolom, hogy direkt, csak hogy hogy...

    VálaszTörlés
  2. :) Direkt, igen. Mivel halvány lilám nem volt arról, hogy kell a szalagfelvarró talpat használni, keresgéltem online....találtam egy videót a youtube-on, ott láttam, hogy varrás közben tekergeti, mindenféle hurkokat csinál vele, stb. Na azt PRÓBÁLTAM:) utánozni....

    VálaszTörlés