2014. április 29., kedd

Megint tesztelni fogok...

...szintén 20 Kanálkával együtt. A KataFakanala fb oldal és a dr. Steinberger jóvoltából a teszt tárgya pedig a dr. Steinberger gyümölcs- ill. zöldséglevek lesznek, de hogy pontosan mi lesz a menete majd, azt még nem tudom :).

kiegészítés (május 1.):
Tegnap megérkeztek a levek. Az én csomagomban öt 750 ml gyümölcslé volt, méghozzá a következők:

C-vitaminban gazdag BIO FEKETERIBIZLI NEKTÁR     Bio Feketeribizli Nektár
 Kitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól.A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.

BIO MEGGY NEKTÁR   Bio Meggy Nektár
Élvezze  ezt a magas gyümölcstartalmú, különlegesen jóízű, minden tekintetben nemes nektár-kompozíciót, amely a legzamatosabb meggyfélékből készül. Régi tapasztalat, hogy a meggy leve kiváló szomjoltó, ugyanakkor energiaforrás. Sportolóknak is ajánljuk.
A meggyfélék nagyon érzékeny gyümölcsök, amelyek aromájukat csak a fán érlelik és a begyűjtés után gyorsan elveszítik. Szerződéses termelőink biztosítják, hogy a gyümölcsöket a legoptimálisabb időpontban szedik le, utána azonnal préselésre, majd letöltésre kerülnek.


Multivitaminos gyümölcslé MULTI FIT    Multi-Fit
100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva. Már napi egy pohár elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontos vitaminokból. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, íze mégis finom.


Minimum 70% gyümölcstartalommal BIO SZEDER NEKTÁR   Bio Szeder Nektár
A  Szeder Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Csodálatos ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. A szeder levét biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik.
Melegen fogyasztva is élvezetes ital. Állandó keverés mellett  melegítsük, de ne forraljuk.

VITESSE - CINKGLÜKONÁTTAL ÉS C-VITAMINNAL DÚSÍTOTT VEGYES GYÜMÖLCSLÉ
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL - Az immunrendszer támogatására
Vitesse, az immunrendszer támogatására

Bizonyos helyzetekben, mint pld. egyoldalú táplálkozás, erősebb fizikai igénybevétel, vagy tartós szellemi és lelki megterhelés esetén a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége.

Hasznos lehet ilyen esetekben C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása.  Mivel a szervezet a cinket  nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel kell megfelelő mennyiségben bevinni.
A Dr.Steinberger Vitesse „az immunrendszer támogatására” tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált , almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában.

Napi 150 ml fedezi felnőttek számára C-vitaminból a napi ajánlott bevitel 300%-át és cinkből a 23%-át.

Összetevők: almalé, mangóvelő, almavelő, acerolavelő, C-vitamin, 100 ml-ben 10,45 mg  cinkglükonát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése